Polycarbonaat

Bezig met laden...
Polycarbonaat (PC) lichtkoepels zijn de beste oplossing voor inbraakgevoelige ruimtes op industrieterreinen, schoolcomplexen of bij uw thuis. Deze dakkoepels worden ook wel pantser koepels genoemd omdat ze 300 keer slagvaster dan glas . Mocht u willen dan kunt u met een hamer op de koepel slaan zonder erdoorheen te gaan. Een polycarbonaat lichtkoepel is enkelwandig, dubbelwandig of driewandig te bestellen. Bij meer dan een schaal is het mogelijk een combinatie met acrylaat schalen te maken omdat het vaak voldoende is alleen de bovenschaal in polycarbonaat uit te voeren.

  Producten 1-16 van 1096

  Pagina

  Producten 1-16 van 1096

  Pagina

  Kleur van polycarbonaat lichtkoepels

  Een polycarbonaat lichtkoepel is te bestellen in de kleuren glashelder of opaal. De glasheldere lichtkoepels zijn doorschijnend en laten optimaal licht door. Opale lichtkoepels zijn beter geschikt voor ruimtes waar inkijk niet gewenst is en hebben een ietwat mindere lichtdoorlaat.

  Aantal schalen voor uw polycarbonaat lichtkoepel

  Daarnaast zijn polycarbonaat lichtkoepels beschikbaar in de uitvoeringen enkelwandig tot en met vierwandig, afhankelijk van uw isolatie behoeften. Hoeveel wanden u nodig heeft ligt aan de ruimte waar u de polycarbonaat dakkoepel gaat plaatsen. Wanneer isolatie niet van belang is zoals bij een carport, terrasoverkapping of fietsenstalling dan is enkelwandig voldoende. Wanneer isolatie van groter belang is, zoals in een woonruimte, kantoor of badkamer dan is het zaak om een dubbel- of driewandige lichtkoepel te kiezen. Bij hoge prioriteit kunt u kiezen voor een vierwandige lichtkoepel. Houd ook in gedachte dat een betere isolatie ook energiebesparing als resultaat heeft.

  Bij keuze uit een meerwandig daklicht is het feitelijk een combinatie met acrylaat schaal. Dankzij de extreme sterkte van polycarbonaat is het namelijk voldoende alleen de bovenschaal in polycarbonaat uit te voeren en de binnenschalen van acrylaat.