Ronde lichtkoepels

Bezig met laden...
Een ronde lichtkoepel is de oplossing als u veel daglicht wil in smalle(re) ruimtes of als u extra licht wenst op een specifieke plaats in uw woning. Ronde lichtkoepels zijn beschikbaar in verschillende diameters; van rond 40 tot Ø250, altijd met een polyester dakopstand H15 of E15. De ronde lichtkoepels zijn in iedere materiaalsoort te verkrijgen. Slagvaste polycarbonaat uitvoeringen en koepels van acrylaat zijn allebei mogelijk. Op aanvraag zijn ronde dakkoepels in een ventilerende uitvoering te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

  13 producten

  13 producten

  Maat en materiaal van uw ronde lichtkoepel

  Lichtkoepels.info biedt elke ronde dakkoepel van Ø40 cm tot en met Ø250 cm, altijd met een polyester dakopstand H15 of E15 en hierbij is er keuze uit de kunststof materialen acrylaat of polycarbonaat. Zo staan acrylaat ronde lichtkoepels bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, terwijl polycarbonaat bekend staat om de bovenmatige sterkte en inbraakbestendigheid. Ter vergelijking, acrylaat is 25 keer slagvaster dan glas en polycarbonaat is 300 keer slagvaster is dan glas.

  Aantal wanden van een ronde lichtkoepel

  Daarnaast kunt u kiezen uit enkelwandig tot en met vierwandig. Hoe meer wanden, hoe beter de isolatiewaarde. Kies altijd voor meerwandig wanneer u de ronde lichtkoepel gaat plaatsen in een verblijfsruimte. Enkelwandig is geschikt voor plekken waar isolatie van minder belang is zoals in een overkapping of carport. U kunt de ronde dakkoepel volledig naar eigen wens samenstellen, zo kunt u ook kiezen voor een ronde dakkoepel in ventilerende uitvoering.

  De beste ronde lichtkoepel kiezen

  Als u ondersteuning zoekt tijdens het kiezen van de beste ronde lichtkoepel naar uw behoeften, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren professionals staan klaar om u vakkundig hulp te bieden. 

  Bekijk ook