Dubbelwandige lichtkoepel

Bezig met laden...
Een dubbelwandige lichtkoepel is beschikbaar in acrylaat en polycarbonaat en is de meest verkochte koepel uit het assortiment. Dat komt mede doordat een dubbelwandige lichtkoepel in vele uitvoeringen te krijgen is: piramide, bolvormig, heatstop, twee uitvoeringen in polycarbonaat en te combineren met elk type opstand. Door de isolerende werking van de koepel is deze uitermate geschikt voor verblijfsruimtes en bedrijfspanden. Een volledig overzicht van alle opties is moeilijk te geven, al kunt u veel terugvinden op deze website. Neem daarom contact met ons op als u op zoek bent naar een specifieke dubbelwandige lichtkoepel. Hieronder ziet u alvast een selectie.

  Producten 1-16 van 609

  Pagina

  Producten 1-16 van 609

  Pagina

  Werking van een dubbelwandige lichtkoepel

  De koepel bestaat uit twee wanden met daartussen stilstaande lucht, wat zorgt voor een betere isolatiewaarde vergeleken met enkelwandige lichtkoepels. Zo bereiken dubbelwandige koepels een redelijke warmte isolatiewaarde van 2,94, terwijl enkelwandige koepels een isolatiewaarde bereiken van 5,6 (hoe lager hoe beter). Hierdoor zijn dubbelwandige koepels beter geschikt voor binnenruimtes zoals de keuken, een uitbouw woonruimte, zitkamer of badkamer.

  Naarmate het aantal schalen toeneemt stijgt ook de isolatiewaarde, wat uiteraard wel gepaard met een hogere prijs. De populariteit van dubbelwandige lichtkoepels is te danken aan de combinatie van tamelijk goede isolatie en een aantrekkelijke prijs. Door de groeiende nadruk op energie-efficiëntie en isolatie in moderne woningen zijn er ook tot zelfs zeswandige lichtkoepels beschikbaar. 

  Materiaal van dubbelwandige lichtkoepels

  Dakkoepels van acrylaat zijn zeer geschikt voor omstandigheden waarin valgevaar of inbraakwerendheid geen rol spelen en staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Polycarbonaat dakkoepels – hoewel duurder – bieden een slagvast ontwerp en zijn beter geschikt voor plekken waar een hoger niveau van bescherming gewenst is.

  Het kiezen van de beste dubbelwandige lichtkoepel

  Op deze pagina vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van dubbelwandige lichtkoepels voor uw woon- of werkruimte. Komt u er niet uit bij het kiezen van de beste dubbelwandige lichtkoepel? Neem dan graag contact met ons op zodat onze deskundigen u volledig kunnen begeleiden tijdens het aankoopproces.