Vierkant

Bezig met laden...

Vierkante lichtkoepels zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het daglicht over de te verlichte ruimte .Lichtkoepels.info heeft iedere vierkante lichtkoepel in het assortiment .Van dagmaat 40x40 tot 250x250 in polycarbonnaat en acrylaat en zowel enkelwandig als dubbelwandig en driewandig. De dagmaat is de maat van de binnenkant van de lichtkoepel. De daksparing is 20 of 25 cm groter dan deze afmeting. Houdt hier rekening mee als u gaat bestellen. Neem contact met ons op als er niet uitkomt, wij helpen u graag verder.

  Producten 1-16 van 628

  Pagina

  Producten 1-16 van 628

  Pagina

  Maat en materiaal van vierkante lichtkoepels

  Lichtkoepels.info heeft iedere vierkante lichtkoepel in het assortiment. Van dagmaat 30x30 tot en met 250x250, met keuze uit polycarbonaat en acrylaat. Hiervan is acrylaat de populaire keuze dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding. Polycarbonaat is de beste keuze als sterkte van belang is. Polycarbonaat is namelijk 300 keer slagvaster dan glas. Acrylaat is 25 keer slagvaster dan glas. Daarnaast hebben wij ook vlakke lichtkoepels en Velux lichtkoepels in het assortiment.

  Aantal wanden voor uw vierkante lichtkoepel

  Bij het kiezen van het aantal wanden kunt u kiezen uit enkelwandig tot en met vijfwandig, of een super-isolerende uitvoering. Enkelwandige dakkoepels zijn geschikt voor buitentoepassingen zoals een overkapping of carport. Meerwandige dakkoepels worden geplaatst boven verblijfsruimtes voor een optimale isolatie.

  Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste lichtkoepel voor uw project staan onze deskundige medewerkers klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op voor advies- en begeleiding tijdens het bestelproces.