Heatstop lichtkoepels

Bezig met laden...
Een heatstop lichtkoepel is de koepel met de grootste zonwerende werking. U bespaart flink op airconditioning kosten omdat de temperatuur ook in de zomer gematigd blijft. De zonnestralen worden voor het grootse gedeelte direct gereflecteerd en dus blijven verblijfsruimtes en bedrijfspanden koel en aangenaam. Wel is het zo dat deze heatstop koepels minder lichtdoorlatend zijn dan normale dakkoepels en de de kleur van de koepels is niet volledig transparant waardoor u niet door de lichtkoepel naar buiten kan kijken.

  2 producten

  2 producten

  Voordelen van een zonwerende lichtkoepel

  De geavanceerde zonwerende technologie van de Heatstop lichtkoepel weerkaatst 68% van de warmtestralen, waardoor verblijfsruimtes en bedrijfspanden koel en comfortabel blijven. Dit maakt deze lichtkoepels uiterst geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen waar temperatuurregulatie van belang is. 

  Tegelijkertijd laten zonwerende koepels natuurlijk daglicht toe tot de ruimte, waardoor u energieverbruik vermindert voor kunstmatig licht. Hoewel ze minder lichtdoorlatend zijn dan normale dakkoepels en niet volledig transparant, is het licht dat wordt doorgelaten nog steeds voldoende om een aangename en heldere sfeer te creëren in de ruimte.

  Uitvoering en materiaal van zonwerende lichtkoepels

  Onze heatstop lichtkoepels zijn dubbelwandig en bestaan uit het materiaal acrylaat, wat bekend staat om de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en 25 keer slagvaster is dan glas van dezelfde dikte.

  Beste zonwerende lichtkoepel kopen

  Wilt u meer informatie of hulp bij het kopen van de beste zonwerende lichtkoepel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van specialisten om u verder te helpen bij het maken van de juiste beslissing. Zij kunnen u begeleiden met gericht advies over uw specifieke situatie, of uiteraard met technische- en montage gerelateerde vragen.