Vlakke lichtkoepel

Een vlakke lichtkoepel bestaat altijd uit glas op een geïsoleerde opstand van PVC en is geschikt voor platte daken van 2 ° tot 15°. Standaard leveren wij deze platdakramen met drievoudig glas, voor een nog betere isolatie kunt u voor viervoudig glas kiezen. De vlakke lichtkoepel biedt een moderne uitstraling en ziet er zeer strak uit op ieder dak. Of het nu uw aanbouw, dakterras of bedrijfspand is, een vlakke lichtkoepel zorgt voor gratis daglicht met optimale isolatie.  

Een vlakke lichtkoepel ventileren

In sommige ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer is ventileren noodzakelijk.  U kunt kiezen uit een handmatige of elektrische ventilerende platdakraam.  Zo kunt u makkelijk frisse lucht toelaten of warmte laten ontsnappen. De handige vlakke lichtkoepel is uitgevoerd met een spindel en bedienstok, de elektrische uitvoering is voorzien van een kettingmotor . Deze is ingebouwd en demonteerbaar indien nodig.

8 producten

8 producten

Zonwering voor een vlakke lichtkoepel

Net als bij een vaste platdakraam kan bij iedere ventilerende uitvoering zowel een binnen- als een buitenzonwering toegepast worden. Met de buitenzonwering houdt u de warmte boven uw platte dak en buiten uw woon- of badkamer. Een verduisteringsgordijn is te gebruiken om de kamer volledig donker te maken waardoor u ’s nachts rustig kunt gaan slapen. Zowel in open als gesloten stand kan de zonwering bedient worden voor de vlakke lichtkoepels. Beide versies zijn handmatig en elektrisch te verkrijgen.