Bezig met laden...

Fakro schuin vlak platdakvenster handmatig ventilerend DMZ-A AMZ/Z P2

Het Fakro schuin vlak platdakvenster met ingebouwde zonwering is een perfecte manier om meer natuurlijk licht en frisse lucht in uw woning of kantoor te brengen. Dit venster biedt uitstekende thermo-isolerende waarden en wordt in handmatig ventilerende uitvoering geleverd. Met een goede isolatiewaarde van Uw= 0,92 W/m2 K is het venster zeer geschikt voor toepassing op moderne, hedendaagse platte daken, zoals een aan- of uitbouw, waar een hoge isolatiewaarde nodig is.

De Fakro DMZ-A AMZ/Z beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Montage op een helling van 0 graden is mogelijk zonder dat er een hellingverbeteraar gebruikt moet worden.
  • Bedien het ventilerende platdakvenster handmatig met bedieningsstok voor extra frisse lucht.
  • Het venster heeft een ingebouwde buitenzonwering, waardoor de temperatuur in uw ruimte gereguleerd wordt en u beschermd bent tegen direct zonlicht.
  • Het schuine ontwerp van het venster zorgt ervoor dat water goed wegloopt, waardoor de kans op lekkages en waterschade afneemt.
  • Kan gecombineerd worden met een verduisteringsgordijn ARF/D, ARF/D Z-Wave of Solar.
  • De opstand (15 cm hoog) met raamvleugel is opgebouwd vanuit een PVC-meerkamerprofiel dat in het profiel bijkomend is geïsoleerd en aan de binnenzijde wit van kleur is.

Het Fakro schuin vlak platdakvenster DMZ-A is perfect voor doe-het-zelvers en professionals dankzij zijn gebruiksvriendelijke functies en eenvoudige installatie. Het vlakke platdakvenster is een prachtige en duurzame oplossing die naadloos integreert met uw architectuur. Bestel nu het Fakro DMZ-A AMZ/Z schuin vlak platdakvenster met ingebouwde zonwering type Z en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl. Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de ventilerende uitvoering van het Fakro schuin vlak platdakvenster, neem dan gerust contact met ons op via onze website.

 
€ 1.373,04 € 1.134,74
* = verplichte optie

€ 1.373,04 € 1.134,74

platdakraam afmetingen

Uw raam: 0,92 W/m²K

Ug glass: 1,1 W/m²K

Glaspakket: 4 -15-33.2 (2- voudig)

Gasvulling: argon

Buitenruit: gehard

Binnenruit: gelamineerd

Afdichtingsrubbers: 1

Geluidswerendheid Rw: nnb

Montage hellingshoek: 0 - 15 °

Het kozijn is gemaakt van veelcellige PVC profielen met stalen verstevigingselementen in de kleur wit. PVC absorbeert geen vocht, is duurzaam en bestand tegen corrosie. Geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is (badkamer, wasserette en zwembad).