Superisolerende lichtkoepels

Bezig met laden...
Een superisolerende lichtkoepel heeft een uitstekende warmte werende werking en is daarmee uitermate geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes. Deze dakkoepels zijn opgebouwd uit een acrylaat boven- onderschaal uitgevoerd in opaal met daartussen een vierwandige polycarbonaat kanaalplaat. U kunt een superisolerende lichtkoepel combineren met elk type dakopstand. Als onderdeel van een ventilerende lichtkoepel of dakbetreding is ook mogelijk. De allerbeste isolatie verkrijgt u in combinatie met een HR++glasraam en polyester E15 opstand.

  1 product

  1 product

  Voordelen van een superisolerende lichtkoepel

  Dankzij de efficiënte constructie hebben superisolerende lichtkoepels een uitstekende warmtewerende werking en zijn daarmee uitermate geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes. Denk aan bijvoorbeeld nieuwbouw woningen en kantoorruimtes waar isolatie van hoog belang is. Zo helpt een superisolerende koepel flink met energiebesparing en zorgt het ervoor dat ruimtes voldoen aan nieuwere energienormen

  Maat en kleur van een superisolerende lichtkoepel

  Lichtkoepels.info biedt elke superisolerende koepel van kleine dagmaten (40x40 cm) tot grote (160x190 cm en 105x230 cm). Daarnaast worden deze allemaal uitgevoerd in de kleur opaal, ook wel bekend als melkwit. Houdt er dus rekening mee dat de superisolerende koepel niet in transparante uitvoering geleverd wordt.

  Dakopstand voor uw superisolerende lichtkoepel

  U kunt een superisolerende lichtkoepel combineren met elk type dakopstand. De allerbeste isolatie verkrijgt u in combinatie met een HR++ glasraam en PVC opstand met EPS vulling. Als u twijfels heeft bij het kiezen van de best passende lichtkoepel bij uw situatie, schroom dan niet om contact op te nemen met ons team van ervaren professionals. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen door het bestelproces en bij het nemen van de juiste beslissing.