Rechthoekige lichtkoepel

Bezig met laden...
Rechthoekige lichtkoepels zijn uitermate geschikt als u daglicht wil binnenbrengen in een rechthoekige ruimte zoals een aanbouw, garage of carport. De kleinste dagmaat is 30x80, de grootste maat is 180x280. U kunt kiezen voor een losse koepel bij renovatie of vervanging van uw oude koepel. Vrijwel iedere maat is te leveren met zowel een AVP opstand als een polyester dakopstand. Rechthoekige lichtkoepels zijn altijd in ventilerende uitvoering mogelijk en in de meeste gevallen ook als dakbetreding te bestellen.

  Producten 1-16 van 1122

  Pagina

  Producten 1-16 van 1122

  Pagina

  Maten en materiaal van rechthoekige lichtkoepels

  Lichtkoepels.info biedt elke rechthoekige dakkoepel van dagmaat 30x80 tot en met 180x280. Hierbij kunt u kiezen uit het materiaal acrylaat of polycarbonaat. Acrylaat is het meest gekozen materiaal vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Polycarbonaat is de beste keuze wanneer optimale stevigheid en inbraakbestendigheid gevraagd is. Polycarbonaat heeft namelijk een slagvastheid die 300 keer hoger is dan glas.

  Aantal wanden voor uw rechthoekige lichtkoepel

  Bij het selecteren van het aantal wanden voor uw lichtkoepel heeft u de optie om te kiezen tussen enkelwandige tot en met vijfwandige koepels. Daarnaast is er ook keuze uit een super-isolerende uitvoering. Enkelwandige lichtkoepels zijn ideaal voor buitengebruik zoals overkappingen of carports. Meerwandige lichtkoepels zijn cruciaal voor woonruimtes waar meer isolatie nodig is.

  Dakopstand voor een rechthoekige lichtkoepel

  Vrijwel iedere maat is te leveren met zowel een AVP opstand als een polyester dakopstand. Rechthoekige lichtkoepels zijn altijd in ventilerende uitvoering mogelijk en in de meeste gevallen ook als dakbetreding te bestellen.

  Zoekt u ondersteuning bij het selecteren van de beste rechthoekige lichtkoepel voor uw project? Dan staan onze ervaren professionals voor u klaar om hulp te bieden. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor deskundige begeleiding en advies bij uw aankkoopproces.