Acrylaat lichtkoepel

Bezig met laden...

Acrylaat lichtkoepels bieden de beste voordelige optie als u extra daglicht wilt in uw woning, garage, overkapping, badkamer of op een andere plek. 

Acrylaat is ook wel bekend onder de naam PMMA en is 25 keer slagvaster dan glas. Hierdoor zijn acrylaat dakkoepels goed geschikt tegen normale invloeden van buiten. Polycarbonaat is nog sterker dan acrylaat en is de beste optie als u op zoek bent naar optimale slagvastheid en inbraakbestendigheid. Acrylaat is echter wel goedkoper en dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding het meest gekozen materiaal voor lichtkoepels. Tussen polycarbonaat en acrylaat bestaat geen verschil in isolatiewaarde, dat wordt bepaald door het aantal wanden. Glazen lichtkoepels hebben echter vaak een betere isolatiewaarde.

  Producten 1-16 van 899

  Pagina

  Producten 1-16 van 899

  Pagina

  Kleur van acrylaat lichtkoepels

  Een acrylaat lichtkoepel is te bestellen in de kleuren opaal of glashelder. De opale uitvoering wordt ook wel melkwit genoemd en is een goede optie op plekken waar privacy van belang is, aangezien je niet door de opale lichtkoepel heen kunt kijken. Daarnaast laten opale lichtkoepels iets minder licht door dan glasheldere lichtkoepels. Glasheldere lichtkoepels zijn transparant en hier kun je uiteraard wel doorheen kijken.

  Aantal wanden voor uw acrylaat lichtkoepel

  Acrylaat koepels zijn te krijgen in een enkelwandige tot en met vijfwandige uitvoeringen of een superisolerende variant, afhankelijk van uw isolatie eisen. Voor de beste isolatie is het ook essentieel om een meerwandige lichtkoepel te nemen in combinatie met een extra isolerende opstand. Houdt ook in gedachte dat betere isolatie resulteert in energiebesparing.