Enkelwandige lichtkoepel

Bezig met laden...
Een enkelwandige lichtkoepel is te bestellen in acrylaat en polycarbonaat en uitermate geschikt voor een carport, overkapping of andere ruimtes waar isolatie niet van belang is. Voor een sterke slagvaste uitvoering kiest u een polycarbonaat dakkoepel. Dit zorgt voor een goede inbraakwerendheid en voorkomt grotendeels beschadigingen in het geval van vandalisme.

  Producten 1-16 van 408

  Pagina

  Producten 1-16 van 408

  Pagina

  Materiaal van enkelwandige lichtkoepels

  Acrylaat lichtkoepels staan bekend om de prima prijs-kwaliteitverhouding en zijn zeer geschikt voor situaties waar inbraakwering of valgevaar geen prioriteit heeft. Bijvoorbeeld  bij een carport of overkapping. Daarnaast zijn acrylaat lichtkoepels eenvoudig te installeren en onderhouden waardoor ze een populaire keuze zijn voor veel toepassingen.

  Een polycarbonaat lichtkoepel is duurder maar is slagvast en dus bijzonder geschikt voor vandalisme- en inbraakgevoelige locaties. Dit materiaal biedt namelijk uitstekende weerstand tegen breuk en beschadigingen. Kies dus voor een polycarbonaat lichtkoepel als u voor uiterste bescherming wilt gaan.

  Het kiezen van de beste enkelwandige lichtkoepel

  Bij het kiezen van de beste enkelwandige lichtkoepel is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en situatie. Enkelwandige lichtkoepels bieden weinig isolatie en zijn dus uitsluitend geschikt voor plekken waar geluidsreductie en behoud van warmte niet van belang zijn. Voor plekken waar dit wel prioriteit heeft kiest u beter voor een meerwandige lichtkoepel.

  Als u er niet uitkomt of deskundig advies nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat ons team van experts u verder kan helpen bij het maken van de juiste beslissing.