Lichtkoepel ventilerend

Bezig met laden...

Ventilerende lichtkoepels zorgen voor frisse lucht in de woon- of badkamer. In de  zomer kan het warm worden onder de koepel. Dan biedt een te ventileren lichtkoepel een perfecte betaalbare oplossing. Met behulp van een bedienstok en spindel is een handbediende ventilatiekoepel 30 cm open te zetten. Elektrische uitvoeringen kunnen met een afstandsbediening of schakelaar  geopend worden. Elke ventilerende lichtkoepel is te bestellen met acrylaat of polycarbonaat schalen met een dakopstand naar keuze volledig voorgemonteerd.  De beste isolatie verkrijgt u met HR++ ventilatie lichtkoepel, uitermate geschikt voor ruimtes waar u geluid en kou wil weren.

  3 producten

  3 producten

  Welk materiaal voor een ventilerende lichtkoepel?

  De ventilerende lichtkoepel kan volledig zelf samengesteld worden naar wens. Bij het kiezen van het materiaal is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke wensen. Acrylaat is een goede keuze met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, polycarbonaat is een duurdere optie maar is wel slagvaster en inbraakbestendig. Daarnaast is er ook de keuze uit glas wanneer het een vlakke lichtkoepel betreft.

  Hoeveel lagen voor een ventilerende lichtkoepel?

  Bij het kiezen van het aantal lagen houdt u rekening met de plaatsing van de lichtkoepel. Enkelwandige dakkoepels zijn vooral geschikt voor buitensituaties zoals een carport of schuur, omdat isolatie hier minder van belang is. Meerwandige lichtkoepels zijn geschikt voor bewoonde ruimtes en hebben een betere isolatie van zowel warmte als geluid. Elke ventilerende lichtkoepel is te bestellen met een dakopstand naar keuze volledig voorgemonteerd. Bekijk ook de ventilerende iWindow Skylux lichtkoepel en Velux lichtkoepels