Driewandige lichtkoepel

Bezig met laden...
Een driewandige lichtkoepel isoleert erg goed en is dus een aanrader als u al een goede dakisolatie heeft. Warmte en geluid wordt bij een driewandige koepel tot een minimum beperkt zodat u natuurlijk licht binnenlaat zonder de nadelige effecten. Driewandige lichtkoepels zijn er in acrylaat en in polycarbonaat als het inbraak gevoelige ruimte betreft. Driewandig polycarbonaat is te betsellen met alleen bovenschaal van polycarbonaat of ook met een onderschaal in polycarbonaat. Als u naar buiten wilt kijken dan zijn er transparante lichtkoepels. Wilt u dit niet, keus dan voor een uitvoering in opaal. Hieronder ziet u een selectie van driewandige dakkoepels.

  Producten 1-16 van 669

  Pagina

  Producten 1-16 van 669

  Pagina

  Materiaal van driewandige lichtkoepels

  Driewandige dakkoepels zijn verkrijgbaar in het voordelige acrylaat en in het slagwerende polycarbonaat. Driewandig polycarbonaat is te bestellen met alleen bovenschaal van polycarbonaat of ook met een onderschaal van polycarbonaat voor extra slagvastheid aan de binnenkant. Als u door de koepel heen wilt kijken dan kiest u voor een transparante lichtkoepel. Wilt u dit niet, dan kiest u voor de opale lichtkoepel (melkwit).

  Het kiezen van de beste driewandige lichtkoepel

  Ontdek op deze pagina onze geselecteerde collectie van driewandige lichtkoepels, ideaal voor uw project. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de beste driewandige lichtkoepel, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van experts. Zij staan klaar om u te ondersteunen en adviseren gedurende het gehele aankoopproces.