Een lichtkoepel op een plat dak verhoogt de sfeer in uw woning met gratis daglicht. Lichtkoepels.info heeft een groot assortiment met iedere denkbare dagmaat en uitvoering tegen de meest voordelige prijzen. Wij helpen u graag de juiste koepel te vinden door advies op maat zonder dat u daar lang op hoeft te wachten. Wij leveren losse koepels, dakkoepels met opstand, lichtkoepels die ventileren en lichtkoepels die als daktoetreding te gebruiken zijn. Daarnaast hebben wij licht tubes voor gratis daglicht op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor een strak design en optimale isolatie hebben wij vlakke lichtkoepels met glas. Er zijn dus nogal vat mogelijkheden, wij helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie. Stuur ons een mail, begin een chatgesprek of bel ons direct voor meer informatie en een passend advies.

De kwaliteit van onze lichtkoepels

Al onze lichtkoepels worden geleverd met 10 jaar garantie en zijn geproduceerd in Nederland volgens de strengste Europese normen en eisen. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en als het product niet is wat u ervan had verwacht dan kunt u het product altijd retourneren. Wij bieden u ook de mogelijkheid tot achteraf betalen aan als u dat prettig vindt. De montage is zeer eenvoudig door een simpel en doeltreffend design waardoor het voor (bijna) iedereen mogelijk is om de lichtkoepels te monteren. Kom naar onze showroom in Nieuw Vennep als u meer wilt weten over de verschillende uitvoeringen in verschil van kwaliteit. Wij adviseren u graag over de materialen en hun toepassing.

Wat is de prijs van een lichtkoepel?

De prijzen kunnen sterk uiteenlopen door het grote aantal afmetingen en uitvoeringen. Polycarbonaat lichtkoepels zijn duurder dan die van acrylaat en een opstand van AVP is goedkoper dan een van polyester. Lichtkoepels met glas bieden meer comfort en isolatie maar zijn direct een stuk duurder dan lichtkoepels van kunststof. Het is niet altijd nodig om voor de duurste oplossing te kiezen, soms is het beter om voor een goedkoper alternatief te kiezen als dat de kwaliteit niet in weg staat. Iedere situatie is anders, een carport heeft een andere lichtkoepel nodig dan een keuken. Soms is isolatie belangrijk, in andere gevallen is juist ventilatie belangrijk. Ventilerende lichtkoepels zijn er in handmatige of elektrische uitvoering, de prijs loopt sterk uiteen. Informeer u dus goed over de verschillen in uitvoering en prijs, schroom niet contact met ons op te nemen als u er niet helemaal uit komt.