Lichtkoepel kiezen

Bezig met laden...

Lichtkoepel kiezen

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan lichtkoepels, dé oplossing voor voldoende daglicht en een prettiger leefruimte. Het kiezen van de juiste lichtkoepel is niet altijd even eenvoudig, Graag helpen we je met het maken een juiste keuze zodat je kunt genieten van de voordelen van voldoende daglicht. Ga direct door naar een van de onderstaande categorieën of neem contact met ons op.

Lichtkoepels: Verschillende Uitvoeringen voor iedere situatie

Bij het kiezen van de juiste lichtkoepel is het essentieel om te weten in welke ruimte en met welk doel je de koepel gaat gebruiken. Komt de lichtkoepel in de woonkamer, de badkamer of de bijvoorbeeld op een carport? In iedere van deze situaties heb je andere lichtkoepel nodig. Het is ook belangrijk te weten of je de lichtkoepel wil ventileren, toegang wil tot het dak of misschien wil je alleen maar een vaste lichtkoepel met dakopstand.

Lichtkoepel Kopen: Waar Moet Je Op Letten?

  1. Bij het selecteren van de juiste lichtkoepel gaat het om meer dan alleen de lichtinval. Zo heeft een bolvormige dubbelwandige lichtkoepel meer lichtinval dan een vlakke lichtkoepel van glas. Maar de isolatiewaarde van vlakke lichtkoepels is wel beter.

  2. De meeste lichtkoepels hebben een uniek bevestigingssysteem. Zeker voor complete lichtkoepel sets kan dat de keuze gemakkelijker maken.

  3. Bovendien bieden wij de laagste prijsgarantie en onafhankelijk geteste producten voor je gemoedsrust. Wij bieden alle merken en zijn niet onderdeel van een fabrikant.

  4. De maatvoering kan soms lastig zijn. Er is vaak verwarring over wat er opgemeten moet worden. Is het nu de binnenkant of de buitenmaat van de dakkoepel? Wat gemeten moet worden is de dagmaat, de binnenmaat van de bolling van de lichtkoepel

Belangrijke Termen en Eigenschappen

Isolatie en Daglicht

Onze lichtkoepels voldoen aan alle geldende normen en bieden een uitstekende isolatiewaarde indien nodig. Bij een overkapping volstaat bijvoorbeeld een enkelwandige lichtkoepel. Bij een groter aantal schalen is de isolatiewaarde van een bolvormige lichtkoepel hoger, dit is ideaal voor bijvoorbeeld woonkamers en keukens.

Ventilatie en Zonlicht

Ventilerende lichtkoepels zijn niet alleen ontworpen om voldoende daglicht binnen te laten, maar ook om een ruimte te ventileren. Vraag ons alles over de verschillende keuzes in ventilatie, slagvastheid, en de mogelijkheid om een lichtkoepel te plaatsen op een plat dak voor een optimaal resultaat.

Veelgestelde Vragen

Welke Lichtkoepel Kiezen?

Kies voor slagvast polycarbonaat als inbraakwerendheid en vandalisme een rol spelen bij je keuze. Heb je geen opstand nodig? Dan kun je kiezen voor een losse lichtkoepel.

Hoe Groot Moet een Lichtkoepel Zijn?

De grootte van een lichtkoepel is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dagmaat en de ruimte die je wilt verlichten. Wij helpen je bij het bepalen van de ideale afmetingen.

Wat Kost het Plaatsen van een Lichtkoepel?

De kosten voor het plaatsen van een lichtkoepel lopen sterk uiteen. Je kunt ons altijd vragen voor een indicatie van de kosten van montage of een referentie van een vakman. Het is natuurlijk fijn als de lichtkoepel geplaatst wordt tegen een acceptabel bedrag.

Hoe Goed Isoleert een Lichtkoepel?

Onze lichtkoepels bieden uitstekende isolatiewaarde, waardoor je energie bespaart en jouw leefomgeving comfortabel blijft. Informeer bij ons over de isolerende eigenschappen van onze dakkoepels.

We helpen je graag verder met de keuze voor het juiste daklicht. Vraag ons alles over onze hoogwaardige producten en maak de keuze voor meer licht, ventilatie en comfort in jouw leefruimte.